Rachid Aolad-Si M'hammad

Rachid Aolad-Si M'hammad

Senior Associate
+31 6 21 13 59 44
r.aoladsi@denklaw.nl
LinkedIn

SPECIALISMEN. ARBEIDSRECHT: Rachid Aolad-Si adviseert Nederlandse en buitenlandse ondernemingen en procedeert over arbeidsrechtelijke kwesties, waaronder met name arbeidsovereenkomsten, handboeken personeel, (collectieve) beëindiging van de dienstbetrekking, (internationale) detacheringen, medezeggenschap, (collectieve arbeids)overeenkomst-en, geheimhoudings- en non-concurrentiebedingen, overgang van ondernemingen (TUPE), arbeidsvoorwaardenregelingen, aandelen- en optieregelingen, opdrachtovereenkomsten, directie-, management- en agentuurovereenkomsten, pensioenregelingen, privacy- en gegevensbescherming, gelijke behandeling, enz.
PRIVACYRECHT: Rachid Aolad-Si adviseert Nederlandse en buitenlandse ondernemingen over privacy op de werkplek en gegevensbescherming, waaronder privacybeleid, internationale doorgifte van persoonsgegevens (Standard Contractual Clauses, Binding Corporate Rules en EU-VS Privacy Shield), personeelsvolgsystemen (monitoren), melding aan de Autoriteit Persoonsgegevens, datalekken, de Privacy Richtlijn en de Algemene Verordening Persoonsgegevens, enz.

OPLEIDING EN CARRIÉRE. Rachid was student-stagiaire bij Cleerdin & Hamer in 2006. Hij is in 2007 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in zowel privaatrecht als strafrecht. Hij werkte in 2007-2008 als sociaal raads-man in Amsterdam. Hij is advocaat sinds 2008. Hij werkte voorheen bij VMW Taxand. In 2015 heeft Rachid de specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie afgerond (cum laude).

LIDMAATSCHAPPEN. Rachid is lid van de Nederlandse Vereniging voor Arbeidsrecht. Rachid is actief lid van de AIJA (Association International des Jeunes Avocats).

NEVENACTIVITEITEN EN PUBLICATIES. Rachid werkt jaarlijks mee aan een publicatie.

TALEN. Nederlands en Engels.