Kiki Manse

Kiki Manse

Junior Associate
+31 6 29 77 3230
k.manse@denklaw.nl
LinkedIn

SPECIALISMEN. Kiki adviseert Nederlandse en buitenlandse ondernemingen en procedeert over arbeidsrechtelijke kwesties, waaronder met name arbeidsovereenkomsten, personeelshandboeken, (collectieve) beëindiging van de dienstbetrekking, ziekte en re-integratie, (internationale) detacheringen, medezeggenschap, collectieve arbeids- overeenkomsten en opdrachtovereenkomsten.

NEVENACTIVITEITEN EN PUBLICATIES. Kiki heeft bijdragen geleverd aan de “Ius Laboris Immigration Guide” van Ius Laboris.

OPLEIDING EN CARRIÉRE. Kiki is junior associate bij Doorn en Keizer. Zij heeft zowel rechten als psychologie gestudeerd. In 2012 heeft zij haar master Klinische Neuropsychologie afgerond en in 2013 haar master Civiel Recht met als speciaal aandachtsgebied het arbeidsrecht. Tijdens haar studies heeft zij diverse stages gelopen waaronder bij Nauta Dutilh en bij het Ressortsparket in Den Haag. Tijdens haar master heeft zij ook een onderzoeksstage gedaan bij Heerema Marine Contractors in Leiden. Na het behalen van haar master rechtsgeleerdheid is zij haar carrière gestart bij een niche arbeidsrechtkantoor. Per 1 september 2017 is zij werkzaam bij Doorn en Keizer.

LIDMAATSCHAPPEN. Naast haar studies is Kiki actief geweest als bestuurslid van de studievereniging van de master civiel recht ‘Suum Cuique’. Daarnaast is zij lid van de Jonge Balie Amsterdam en lid van de Vereniging voor Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA).

TALEN. Nederlands en Engels.