Routebeschrijving Doorn en Keizer Arbeidsrechtadvocaten

Doorn en Keizer B.V.
Piet Heinkade 55
1019 GM Amsterdam

Met de auto

Vanuit alle richtingen:

Op de ringweg A10 neemt u de afslag S114 (Zeeburg, Centrum, Artis, IJburg). Onderaan de afslag gaat u linksaf (Zeeburg, Centrum, Artis). Blijf de weg volgen richting de Piet Heintunnel. In de Piet Heintunnel houdt u rechts aan richting Centraal Station / Centrum. U bevindt zich nu op de Piet Heinkade. Deze weg vervolgen. Het kantoorgebouw van Doorn en Keizer Arbeidsrechtadvocaten ligt na circa 1 km. aan de rechterkant. In de IJ-Toren (het UP gebouw) is Doorn en Keizer Arbeidsrechtadvocaten gevestigd.

U kunt zich bij de receptie op de begane grond melden.

Met het openbaar vervoer

Nadat u met de trein bij Amsterdam Centraal Station bent aangekomen:

Lopend (ongeveer 20 minuten): U verlaat het station via de achteruitgang (Noord). Daar steekt u de weg over en gaat u rechtsaf. U loopt tot de verkeerslichten langs het water, steekt bij de verkeerslichten over en gaat rechtdoor, de brug over. Vervolgens loopt u recht door, voorbij het Movenpick Hotel en de Passenger Terminal. In de IJ-Toren (het UP gebouw) is Doorn en Keizer Arbeidsrechtadvocaten gevestigd.

U kunt zich bij de receptie op de begane grond melden.

Met de tram: U verlaat het station via de voorzijde (centrumzijde) en neemt tram 26 richting IJburg. De tram vertrekt van de oostelijke tramhalte.

U stapt uit bij de 1e halte: “Muziekgebouw”. Deze halte bevindt zich op de Piet Heinkade. U steekt de weg over en gaat rechtsaf. Loop voorbij het Movenpick Hotel en de Passenger Terminal. In de IJ-Toren (het UP gebouw) is Doorn en Keizer Arbeidsrechtadvocaten gevestigd.

U kunt zich bij de receptie op de begane grond melden.